HyperLink
Croatian English German Italian Kliknite za kratke upute
Vi ste ovdje: Naslovnica > Novosti Ispis stranice Dodaj u zabilješke Komentiraj stranicu Pošalji link Email-om
Pet, 29.01.2016

Novo vozilo hitne medicinske pomoći za Ispostavu u Donjoj Stubici

U utorak, 29. prosinca 2015. godine u Donjoj Stubici upriličena je primopredaja novog, 700 tisuća kuna vrijednog vozila hitne medicinske pomoći Ispostavi Zavoda za Hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije u Donjoj Stubici. 

U utorak, 29. prosinca 2015. godine u Donjoj Stubici upriličena je primopredaja novog, 700 tisuća kuna vrijednog vozila hitne medicinske pomoći Ispostavi Zavoda za Hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije u Donjoj Stubici.

Ključeve novog vozila predao je ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije Krešimiru Božiću župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji je tom prilikom istaknuo: „Pokušavamo držati visok standard kad je u pitanju opremanje Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije. Naime, Zavod ima educirano medicinsko osoblje koje mora imati vrhunsku opremu da bi moglo maksimalno primijeniti svoje znanje i spasiti ljudski život, koji nema cijenu. Ove godine smo izdvojili sredstva za kupnju jednog vozila, a iduće godine kupit ćemo dva nova vozila za Zavod, što želimo da postane praksa“, rekao je župan Kolar.  

 Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu KZŽ Krešimir Božić istaknuo je da je nabava vozila, njegovo uređenje i opremanje medicinskom opremom iznosilo 700.000 kuna, od čega je 500.000 kuna osigurala Krapinsko–zagorska županija iz decentraliziranih sredstava, a ostatak Zavod za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije. „Zahvalni smo Krapinsko-zagorskoj županiji koja nam je omogućila kupnju ovog kvalitetnog i vrhunski opremljenog vozila, koje će doprinijeti kvaliteti usluge, a ujedno olakšati našim timovima odlazak na bilo koji teren, s obzirom da je vozilo opremljeno pogonom na sva četiri kotača“, rekao je ravnatelj Krešimir Božić. Primopredaji novog vozila nazočila je i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. mr. Maja Grba Bujević, koja je istaknula da je Krapinsko-zagorska županija među onim županijama koje drže do toga da razina hitne medicinske usluge bude na visokoj razini, što i dokazuje ispunjavanjem svojih obveza prema Zavodu iznad zakonom propisane razine.

Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu prezentirali su vozilo i opremu održanom pokaznom vježbom reanimacije.

 

Fotogalerija


Zadnja promjena: 29.01.2016. u 01:31 sati | Prikazano 5520 puta
  • na vrh
  • Najnovije
    Javna nabava
    Natječaji
    Edukacija
    Najčitanije
    Pitajte nas Karta
    Anketa
    Da na javnoj površini zateknete osobu bez svijesti, učinili bi sljedeće:



     
    Naslovnica | Kontakt | Uvjeti korištenja
    Zavod za hitnu medicinu Krapinsko - zagorske županije
    Dr. Mirka Crkvenca 1, 49000 Krapina
    tel: 049/373-411 | fax: 049/373-413 | Email: info@hitna-kzz.hr
    OIB: 17813384799 | IBAN: HR7223400091110492278 (PBZ)